Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro, två evigheter

natten här
ljus av längtan
tunnelbanan
upp ur det ovissa mörkret


smaken
i luften
med stänk av sand

etern fylls av röster

dethär, är bara nu

*

en ångest kommer över mig
denna gång långt mer kroppslig än i unga år

mitt hjärta rusar, trångt mot revbenen
min kropp våldsamt upprörd

fjättrad vid min envisa ensamhet
döden

*

Sten ska vara skriven
i ett ögonblick
och snart långt i fjärran




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-03 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla