Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig är ett starkt ord....


Klarnar klarar aldrig

Som om
men aldrig riktigt där

Ett andetag bort
men aldrig helt här

Aldrig vi då eller nu
bara du

Allt har klarnat nu


4 Oktober 2009

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-04 05:16



Bookmark and Share


  Janjohan
Gillar den för sin klarhet och enkelht. Rättfram och klar.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman