Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt som snurrar runt någonstans och måste ut trots att det är vilset


Bokstäver som bildar meningar

Möt morgonen med muntert mod
dagen döljer dåligt dina dansande tankar
Drömmar svävar över dig
de vilseleder sanningen
Efter nattens regn

Daggen kittlar dina fötter
Minuterna minskar
där löven faller
mellan träden
där du springer
när hösten tar vid




Övriga genrer av LillaL
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaL