Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonsömn

sov gott
min hustru

sov skönt
jag vaktar gryningen
vaggad
av dina lugna andetag

sov

när morgon blir till dag
skall du vakna med solen

som nattens stilla droppar
smeker oss då
daggen

med ro
fyller vi
kroppar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 09:23



Bookmark and Share


    leelee
Så vackert du förmedlar din morgon.
Fylld av trygghet.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP