Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag frågade efter ett SL-kort

Jag frågade efter ett SL-kort
Som gällde livet i allmänhet
Sträckan Hades-Eden i synnerhet

Finns ett sådant kort?

Kanske i en affär på Katarina ban
Mellan Nacka och Garbo torg
En affär för oss
Som rymmer lyckan i en
Fingerborg




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-09-14 08:25



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Detta var jättesött och fantasifullt skrivet *L*
2005-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus