Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så fel

Den lilla, vita duvan

Har av misstag

Hamnat längst ner i Dantes fantasi

Blivit tagen för att vara ormen

Röda tårar

Sipprar nerför duvans kinder

När Lucifer äter på kraniet

Så fel

Så fel

Och jag är inte bättre

Än att jag beger mig ned

För att vira bandage runt duvans huvud

Duvan som ändå nästan är död




Fri vers av nattpoesi
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 11:13



Bookmark and Share


  Ove Aronsson
Finns det liv finns det hopp.
Ett gammalt talesätt men ack så aktuellt.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi