Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emil, hugo och veronica

vi steker pannkakor
när vi sjunger om frisörer
och pyromanen spelar piano i bakgrunden
den första dagen
den första vårdagen
gör oss alla alltid
till kompetenta idioter
vilken hedersknyf




Fri vers av nattpoesi
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-04 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi