Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag egentligen vill.

Det är inte hur länge sen. Det är nästa gång.

Det är inte hur mycket det var, utan hur mycket det ska bli.

Det är inte vad de betydde då, utan det som betyder något nu.

DU.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-04 14:24



Bookmark and Share


  ellali
ååååååå
jaaaaaaaa
precisssss
exakt såååå

så kloka ord
så stort innehåll

kärlek i massor till dig
från mig
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf