Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
laster får sitt pris


stridstuppen

"Aj då!"
det är nästan slut i
baginboxen

jag sliter ut påsen
och dänger den i bordet

där ligger den tämligen platt
eländig att skåda

liknar mest en tuppfäktnings
förlorare
som med krampryckningar
kippar efter andan

"Kom igen, nu då!"
"Gör slut på mig!"
"Ta resten också!"

när sista slurken
av begäret
kramas ur
gurglar det
förfärligt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 18:53



Bookmark and Share


    leelee
:-)
Du beskriver desperationen häftigt här!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP