Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genetiskt

det outsägliga

hur kan det vara så fruktansvärt vackert
hur kan det sjunga mig galen

hur kan en afton
med endast trasten
linda skymning
runt min kropp

likt en svepning
men dödens inte

livets är den
mitt ursprungs rop
en öronsmekning

kroppsligt sinnlig

oändligt
skön




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 20:32



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Som alltid målar du sköna bilder som ger en inre ro;=) Tack för det!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP