Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Jag älskar dig
min Herre

Tack för allt du gjort för mig
för att du öppnat vägen tillbaka
till den relation vi skapades till att ha med dig

Tack för ditt liv
som du ger mig varje dag
Din trofasthet, din kärlek, din ömhet

Tack Herre




Fri vers av sirène
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène