Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrland blues

Hennes älskling hade
lämnat henne

Hennes framtid hade
gått upp i rök

Smita bakvägen hade
misslyckats

Deras fina drömmar hade
hon krossat

I en evighet hade hon suttit
på kammaren
samlat ihop
resterna

I en evighet hade han tigit
då han till sist
kallade på
henne

Gå till Arbetsförmedlingen
NU!
Skaffa dig ett arbete
NU!
Sök flyttbidrag
NU!

FÖR FAAAN!
HELVETE!
JÄVLAR!

Norrland blues




Fri vers av lorna
Läst 418 gånger
Publicerad 2009-04-05 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lorna