Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där drömmar föds

Där drömmar föds
i månens vita sken
i nattens tidsur
föds mystikens
timslag
där drömmar föds
i månens vita sken

i nattens tidsur
till tysta
vindens sång
ännu en gång
för styrkan
för oss

alltid.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~