Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missförstå mig rätt!

jag nynnar sånger när jag tror att ingen hör
jag faller i bitar när jag tror att ingen ser
jag tar alltid ett steg fram å tre steg bak
jag väntar alltid på "the rigth moment" men missar den jämt
jag gör alltid allting för fort
eller saker för långsamt när det måste skyndas
missförstå mig rätt... jag är helt logisk!




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel