Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försommarsinnesslöhet



någon har lämnat promenadstråket
och bestämt sig
för att pedikyrgena över gräsmattan

lekplatsens klätterställning träffas nästan
inte alls av solen
där armgångsfriktionen värmer tvärstålet

i de kala parkträdens skugga
surrar ljumma syremolekyler ikapp
med de vita jetstrimmorna mot den blå fonden

salladsbladen slits i tuggvänliga bitar
och medan stormarknadernas grillkolspallar
rullas ut av stålhättor och felfria leenden

uppsöker den mörka tiden
snorkelresmålen tillsammans
med ekoturisternas shorts och sandalval

småbarnsmunnar använder
glassbåtar krabbfiske och musselskal
för att skära genom fördefinierade vokabulär

och det bleka sommarlivet
finner långsamt sin början
framgrävd ur de vuxnas sandslottsfantasier











Övriga genrer av alfa VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2009-04-06 14:54



Bookmark and Share


  lyckeli
ja, du g

du är fantastisk som
bara du kan vara


sparas
2009-04-06

  Lili Samuelsson VIP
fullkomligt lysande
nu kommer det, det där sinnesslöa, det läkande i att värmen närmar sig och grillkolen ställs fram på ica, oerhört snyggt språkbruk,mi lajk
2009-04-06

    cognitive slender
gillar denna verkligen.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén