Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ords slag

och där jag såg
hur ni ville se mig

jag kom ihåg din
väntande blick

när jag också
trodde jag levde

det var dina ord
emot mina

och dina ord slog
mig av mina egna

rörde sig i cirklar
jag inte förstod

på en annan plattform
rörde vi vid varandras
spegelbilder i havet

i havet smekte vi
smaken av asfalt från
våra smaklökar

när du sa tre ord om
friheten under de följande
40 årens ensamhet





Fri vers av virre
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre