Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omelett och persilja

"Nu är omeletten klar" säger jag, ställer pannan ner på vårt utebord.
"Men det skulle sett vackrare ut med en kvist persilja"
fortsätter jag
"fast jag ids inte riktigt gå ner för att hämta"

Min hustru ler mot mig
vårsolsomsluten.
"Det gör inget" svarar hon
"vi tänker oss persiljan i stället"

"nu äter vi"
"är du lika hungrig
som jag".




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP