Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människor på avstånd

Varje ord du säger

hade varit värt att skriva ner

framföra som ett stycke för omvärlden

för att ge dem

insikt

skönhet

så jag undrar var dina tankar befinner sig

när du tittar genom systemkamerans objektiv

för jag vet

att du aldrig skulle skämmas

du låter helt enkelt bara bli

att bli för personlig

inte för att människor är vackrare på avstånd

de syns helt enkelt sämre på nära håll




Fri vers av nattpoesi
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi