Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

performance art

Jag hade aldrig definierat tre ord

som en mening

om jag inte hyste tycke för ribbor

på höga höjder

nog för att tre ord

aldrig blir ett konstnärligt uttryck

men en mening

anser jag de tre orden vara

men bara

om guld sipprar ut inifrån

för galvaniserat hölje

giver dem ett värde endast jämförbart

med en hägring

och det är inte alltid lätt

att se skillnad på metall och metall

så låt alltid guld sippra ut inifrån orden

annars är du inte mer i mina ögon

än en konstnär

endast kapabel till att imitera

måla förfalskningar

för att tjäna ditt leverbröd




Fri vers av nattpoesi
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi