Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det rimmade iaf, haha.


tusen

Tusen knivar
tusen hål
tusen hjärtan
tusen sår

ingen glad
och ingen glömd
ingen oro
ingen sömn


för lite kärlek
för mycket hat
serverat på ett
silverfat


Glöm din sorg och dina tårar
du vet att det finns mer som sårar




Övriga genrer av Ettrosamoln.
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-04-07 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.