Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde alltid vara värre

ditt förnekande
är inte jag

det är bara det
vi två faktiskt är

skall det kosta
så smakar det
av vällfärdens avfall

kunde alltid vara värre
än i den här minuten av
uppmärksam sanning




Fri vers av virre
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre