Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss 807

Den mer ljusälskande delen
av befolkningen
är bättre dresserad
den som följer
som röstar fel
när fel låt vinner
som ser, som känner
som luktar
men varje intryck blir
tabeller, funktioner
och mallar och
du tror att ditt huvud är ditt
och du ljuger när du säger
att det är




Fri vers av Annie_Dog
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-07 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog