Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa får bonus, andra får, fonus



Man var för ”gammal”
När han sökte vård….
Hänvisades till privat vård…

Så de som inte har pengar och är
För gamla
Får väl ringa fonus eller nåt
Omgående..




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-08 07:47



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Någon talar om att införa ättestupan!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO