Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mina axlar

Skriver dig
på min själs
sista blad

kommer ihåg
att du smekte
min dröm

drömmarna om oss
var alltid just det
långsamma drömmar

i de sista dagarnas
eviga regndroppar

lyfter din skuld
till mina axlar




Fri vers av virre
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre