Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handskakning

som i himmelen
är mina drömmar
helvetiska

på jorden vandrar
vi de ensamma
i evigt mörker

och i det eviga mörkret
skakar sorgen och
kärleken hand




Fri vers av virre
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre