Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

En loggbok och en reflektion
har jag kvar från din lektion




Fri vers av Janjohan
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 10:13



Bookmark and Share


  Miss Mod
Härligt, det har jag också, nånstans långt inne i en låda. Vissa går inte att glömma.
2009-04-10

  Junitvillingen
Jag får en stark känsla av att denna korta text rymmer väldigt mycket...
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan