Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar om livet kan göra något bara för att jävlas

Jag får ofta den känslan
Som faktiskt aldrig går iväg
Att livet bara gör något
För att jävlas och sedan lämna en
Skrattande bakom sig och man kan inte
Bara vara lycklig för en längre tid
För då kommer livet och smäller till en

Jag är så rädd för att det kommer att vara så
Den här gången också för jag är så lycklig
Att jag kan spricka och det borde alltid vara så
Men livet kan göra något bara för att jävlas
Livet vill verkligen inte att man ska vara lycklig
För i Guds lagar står det att lidande och förlåtelse
Går hand i hand och jag kan inte göra något åt det
Hjälplös som jag är och alltid kommer att vara

Livet snurrar vidare med eller utan mig
Allt jag kan göra för att stoppa karusellen
Är att hoppa av och ramla och slå mig och dö
Men jag vill leva och inget kan ändra på det
Precis som att ingen kan ändra på Guds lagar
Jag vill leva så jag får acceptera allting jag aldrig kan ändra

Jag får svälja det hårda i livet
Och gå vidare mot solnedgången
Och hoppas att livet har en snäll dag

Jag vet att det aldrig kommer att hända men jag hoppas hoppas hoppas





Fri vers av Losnall
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 12:18



Bookmark and Share


  Roula O
som sagt man kan alltid hoppas att det ska komma bättre dagar... utan hoppet lever vi inte... :)
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall