Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppas att bomben inte spränger mig i tusen bitar

 

 

har släppt bomben jag hållit i så hårt

 

ännu har den inte landat

och jag vet inte var den sprängs

 

det gör ont i hela mig

 

jag darrar i ovissheten

 

räds framtiden

 

skyggar för kampen att ta oss ur dammet

som nedslaget kommer att skapa

 

kan inte greppa det kaos som är verklighet nu

 

skapar små gripbara kaos nära mig

i mig

på mig

som känns och syns

 

skapar bilder för det verkliga nuet

 

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-08 14:03



Bookmark and Share


  stella
Bomberna är som trollen-när de kommer ut i ljuset spricker dom och försvinner. Mycket mod mellan raderna här!
2009-04-17

  Marreb
Mycket starka känslor i den här. Det där med att släppa taget är så galet svårt... det kommer att gå bra.
2009-04-09

  Rosmarin
"skapar små gripbara kaos nära mig

i mig

på mig

som känns och syns"

Känns igen, för ja, det är ju så man gör. Vad bra uttryckt med "gripbara kaos"!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo