Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika ensamhet

 

 

det finns en ensamhet som smeker själen
som ger tankarna fjärilsvingar
och fantasin ett dansgolv

men

det finns en annan ensamhet
som kväver varje lust till liv
och som vrider om magen i smärta




Fri vers av Jojo
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-08 14:56



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Bra beskrivet, kort och mjukt. Koncentrerat.
2009-04-27

  Hans w-art Westlund VIP
självvald ensamhet slår ofrivillig ensamhet med hästlängder
2009-04-09

  Deliria
Väldigt sant!
sätter ord på något jag precis insåg, men nog alltid har vetat...
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo