Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se, men inte röra..


När en kvinna som du

När en kvinna som du
vid ens sida sig lagt
huru svårt för en man
kunna vara på vakt
att ej röra, ej störa, du sover ju
men när kärlek och skönhet så tätt är inpå
huru svårt, ja omöjligt, att bärga sig då..




Fri vers av baruk
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 23:09



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmmm...ljuvlig text...den andas stark längtan/åtrå...helt klart måste det vara svårt att stå emot, men hon vaknar ju sedan och...kanske DÅ?;-)
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

baruk