Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

08:41

kallt, kaffemugg i papp, kaffemugg i porslin, papper, skrivare, bowlingklot med alldeles förmånga hål, pärm, kallare, bensinlukt, smutsiga knivar, tejp, musik som ingen annan hör, träbjälkar, järnrör, rost, röda varningslampor, explosioner, kartonger, kallast, smuts, smuts, isolering.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 251 gånger
Publicerad 2009-04-09 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema