Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

77 575 77




Special Tanka ~ Arketyper från Byar

***

alla de igenkända
ansikten som kommer från

olika byar
från olika platser från
olika världar

men ändå i samma värld
i nutid syns de igen

LPWJ 09/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 423 gånger
Publicerad 2009-04-09 13:32



Bookmark and Share


    Jnåt
lysande, broder, lysande!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP