Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

attacken

de flydde i vildaste panik
så fort de hörde stormen komma

alla benen trummade

men det hjälpte föga
och vid den första tryckvågen
från den första krevaden
utplånades alla
som ännu inte hunnit ta skydd

deras tysta rop av förtvivlan
nådde oss inte

där vi högt från skyn

med dammsugarslangen

anföll spindlarnas

fönstersmyg




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-04-09 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP