Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna under månens öga

 Jag vill vakna under månens öga
sedd av nattens magiska sken
jag vill hålla din skörhets blomma
mellan skälvande fingrar
i natt
jag vill gråta dina krossade tårar
jag vill fånga all din sorg
i mina händer

låt mig bära dina tårars dräkt
låt mig bära din sorg
en stund

jag vill vakna under månens öga
sedd av nattens magiska sken
jag vill ta din sorg
i mina händer
gråta dina tårar
låt mig hålla mina armar om
din rädsla
låt mig få din sorg
att flyga liksom fågeln

låt mig hålla dina tårar
få din sorg att fly sin väg
för all den kärlek
som jag bär
vill jag bära dina tårar
i min famn

 

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 219 gånger
Publicerad 2009-04-10 04:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2009-04-10

  Stefan Höglund
Vilken underbar kärleks-text, det är samma med mig vaknade under månens öga.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~