Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under snön

Under flyende snö
finns där ännu kvar?
Mitt planterade frö
bär du några svar

Kommer du till våren
slår du ut i blom
Baddar du om såren
som tär mig inom

Har längtat när kölden
lindat sin filt
Och trängt genom skölden
isande milt

Nu väntar jag troget
på vårsolens grönska
Mitt frö, är du moget
ej föll du i glömska?




Fri vers av hawkeye
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-10 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye