Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömma tår



Hon är så dum
Sa han
Och han är så dum
Sa han
Han skriver saker
Som är ”självupplyftande”

Han skriver nåt om att inte läsa
Men gör det själv
”Så dum han är” fortsätter han vidare
man kan ju inte säga sånt till nån annan
tycker han…

Han och hon och dom och det
Så jobbigt de lät
Så jobbigt att försöka vara sin egen profet
Och tänka på det

Vad ska man så säga till dig
Kanske inget nåt
Men ömma tår och hårda hälar
Är väl den lott
Han fått

Och nu bekräftar jag med glad min
Det som han säkert säger sin
Egen kommentar
För inget som fritt far
För dessa känsliga tår
Som ingen vila får…




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2009-04-10 12:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)Snyggt!!!
2009-04-10

  -Ulla Tilemo- VIP
Applåd
2009-04-10

  Suzy med punkterna
Sin egen profet, tjusigt;=)
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO