Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passionen - och åtrån- tar ofta inte hänsyn till fysisk ålder. Det vet nog de flesta, men kanske det förtjänar att upprepas.


Fast vi är till åren komna

Fast vi är till åren komna
all min glädje finnes kvar
över att få se dig somna
och sen vakna, underbar.
När du vaknar, vaknar Livet
det som finnes här och nu.
Och av nåd det blev mig givet
det som heter Du, Du, Du!




Fri vers av baruk
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-10 15:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar åtrå, underbara känslor som uttrycks väl, jag beundrar din begåvning, vackert skrivet!
2009-04-10

  Gisela Nordell
Fint att vara
den kvinnan,
så älskad!
uttrycker
orden
2009-04-10

    lydias barnbarn
Så väl du beskriver känslan som finns, men ofta glöms. Tack
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

baruk