Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quatro stagioni

Våren
Tiden som tinar
Inte bara ute
Helt plötsligt så ler människor
Till synes utan anledning
En utslagandets tid, smällare
Vår, kärlek, kontakt, leende
Kyssar, glädje, ljus, värme

Sommar
Ledighet, värme, hetta, regn
Åska, njutning, vaknätter, långsovning
Strand, vatten, bad, nattbad, bastu med bad
Ljus, hummelsurr, kvitter

Höst
Eftervärme, frukt, bär, friskhet
Löv, brasvärme lust, kärlek, läsning
Njutning morgonfrost ljus

Vinter
Kyla, snö, mörker, mörker mörker
Ljus, skinka, jul, klappar
Nyår, smällare, längtan till vår
Inslutenhet, olust, halka, kallstarter

Vår…… tina upp




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger
Publicerad 2009-04-12 10:02



Bookmark and Share


    MaryMo
Tjusigt...
men bara för nöjet att vara lite petig... "quattro stagioni" stavas det ;-)
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO