Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djurhållning

kvinnan var inte längre ung
"djur har jag levt med i hela mitt liv"
sa hon

"mjölkkor, höns, grisar och häst"
men nu
på min ålders höst
har jag slutat med detta"

suckar hon

"nu är det tomt i mitt hus
så när som på fisk"

"silverfiskar"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-04-10 20:53



Bookmark and Share


  peter markurth
välskriven
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP