Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu ~ Hårda Nötter

~¤~

Ju mjukare jag
blir som människa - desto
hårdare skalet

LPWJ 10/04/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2009-04-10 23:17



Bookmark and Share


    Vilhelm Kvist
några få rader som säger ganska mycket för mig...
stänga av...okrossbart skal!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP