Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världspremiär

"Kom, skynda er!"
"Hon kan!"

vi skyndade oss
såg
en världspremiär

det är idag
nu
hon för första gången
går

lyckligt skrattande
sätter hon liten fot framför fot
sträcker armar högt

"Champagne!"
säger pappa
"Champagne!"

"Det är
Världspremiär!"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-04-11 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP