Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


The Dices Turn On The Right Side

Blodsspinnande spiraler i en ny epok,
huset fullt, jag kallar det kåk.

Vinande fart, det går snabbt som satan,
hjärtat föll med kroppen rätt ner i gatan.

Du förstår att inte allt kan plockas,
när jag hör fotstegen förstår jag att dom flockas.

Du är vad du vill vara, vad det än är så går det att klara.

Kyss mina läppar,
pumpa mitt hjärta,
smek min hud,
berör mig,
ruffsa mig i håret.

Du är mörkret i mitt liv, för om alla dyrkar ljuset,
hur kan jag då visa att du är speciell?

Jag Älskar Dig !




Fri vers av zacke :]
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-04-11 14:10



Bookmark and Share


    inaa
Jag har ju ingen aning om vem du syftar på
Men texten är ball. Hel skön <3
(&du är iaf 'mörkret' i mitt liv.. älskling)
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld