Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta inte åt er om ni gör det...


okej, maten VAR god...



så trött på falska leenden
särskilt mitt eget

tillgjorda skratt åt
tråkiga ordvitsar
orsakade av snapsen

trött på att svälja
motbjudande middagar
aggressioner

och vetskaper
om er
som inte syns utanpå

mitt huvud sprängs snart
om jag inte får vara mig själv

med min dystra uppsyn
och mitt lynniga humör

men det är i alla fall JAG!

jag är inte perfekt
och jag är ledsen om jag inte
överensstämmer

med din bild
av en man
vän
svärson
bror
elev
pappa
anställd
eller son

förlåt!

och jag ÄR medveten om
att det lönar sig

med falska leenden
och käcka kommentarer

jag gillar det bara inte...







Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-04-12 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det sociala samspelet kan vara svårt, väldigt svårt.... Bra skrivet!
2009-04-12

  Lotti
det sociala spelet som inte ens alla vet att de spelar... gillar det inte heller.......
2009-04-12

    ej medlem längre
tala om för mig hur det lönar sig... känner alltför väl igen mig och ja, kanske, i någon mån finns där någon nytta... ibland... tror jag att jag kommer ihåg att det nyttat sig... kanske:-)
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP