Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en ungkarl...


snabbmakaroner



stressen och ångesten
botade han med mera stress
mera alkohol

som gav mera ångest
stress

bakfulla lördagar
söndagar

stress till repet med sitt band
släktmiddagen
fikat med brorsan

snabbmakaroner
men fullkorns dito
för samvetets skull

diffusa minnen från gårdagen
återkom under la liga-matchen
på lördagen
söndagen

han drack
hans enda smak av liv
hans enda alternativ
till sitt mående

och vad vet jag
kanske var det värt det!?

bakfyllan kunde i alla fall
härledas till nåt...






Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2009-04-11 22:54



Bookmark and Share


  peter markurth
håller med föregående talare
2009-04-12

  Lotti
a man has to do what he has to do.....
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP