Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag, Kristi uppståndelses dag, är kristenhetens största dag, även om nog inte så många bryr sig, eller ens skänker det en tanke


Han har uppstått!

Han har uppstått!
Han är inte här!
Se graven, där han lades.
Han har lämnat det gamla
och allt har blivit nytt.
Liv och oförgänglighet
har stått fram
ur ljuset!

Han har uppstått,
graven är tom.
Nu kan du och jag
uppstå ur allt
som var död i våra liv.
Se, våren spirar,
kärleken vaknar
liv och oförgänglighet
nu står fram
i ljuset!




Fri vers av baruk
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-12 12:50



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mycket rogivande läsning, ord som behövs och har något viktigt att säga. Tack!
2009-04-12

  Junia VIP
Tack för en vacker dikt! En sann dikt!
Tack för underbar läsning
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

baruk