Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sol


molnspeglad sol
över skogshorisonten

tvillingsol går ned




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-04-12 13:53



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det är typiskt med tvillingar, de ska jämt göra likadant!
2009-04-14

  Erikjohansson
du , min vän , är en sann poet!
/Erik
2009-04-14

  Eva Langrath VIP
Solnedgångstavla målad utav ord, tvillingsolen målar röd.

Eva
2009-04-12

  Cris
hm.. poetiskt och fint. .dubbelsoligt
2009-04-12

  Junitvillingen
Så poetiskt skrivet, så vackert:-)
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP