Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnorna är för långt bort

Jag tycker om hur ni rör er
hur ni för er

Jag gillar att se vad som händer
när ni tänder
till

Hur ni när ni är arga gapar
och blyga med foten skrapar

Frustrerade över att ingen förstår
Besvikna ni till trädtopparna når...

...när stjärnorna är för långt bort




Fri vers av Furie
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 21:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"As the stars look down", som Gen X sjöng.

Ja, de är alltid bortom, de där stjärnorna. Och aldrig blir jag en av dem eller ett med dem.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie