Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt kanske kärleken vakar

I natt kanske kärleken vakar
över din bädd, llilla vän.
I morgon, när åter du vaknar
säg mig då: finnes hon än?
Eller rädes hon gryningens stunder
då dimmorna tätnar i dal?
I skiraste vitaste kjolen
hon ler mot dig, flyktig och sval





Fri vers av baruk
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-04-12 23:33



Bookmark and Share


  Roula O
vacker målande text... gillas!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

baruk