Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stor i orden

på min bortkomna prosa

sitter barbro

och dinglar med benen..

Inte Ett ord är fel, säger hon

Det Flyter och Doftar..!

Splash, där sprack en

bubbla av toy...

Och jag, säger hon,

jag ..

är pricken över i:et




Fri vers av vissla
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-09-15 20:03



Bookmark and Share


  madinsane
det ÄR du!!! i <-- se där.. hur likt som helst ju! :))
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla