Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

105. HAN är uppstånden




Maria gråter vid graven
och jag är full av undran
Jag är full av frågor
Herre ge mig svar

Någonting har hänt
Ett ingripande har skett
Döden hade ingen makt med Honom
ingen kraft

Tanken länkar ett sammanhang
i ängelns ord
HAN är inte här. HAN är uppstånden
Den korsfäste lever

Maria gråter inte mer
En gnista har åter tänt en eld
Maria skyndar ut
skyndar iväg för att berätta

Herren är uppstånden
Ja, Herren är sannerlien uppstånden
Herren lever
Halleluja, Halleluja




Fri vers av Maria T
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 10:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Oerhört vackert..liksom sköljer emot en..i varma vågor!
applåder så fantastiskt fint!!!
2009-04-16

  Michaela Dutius
Livets seger över döden... du död var är sin seger...du död var är din udd...suveränt skildrat i din dikt
2009-04-13

  Eaglemountains VIP
Han är uppstånden och Han är alltid VÄGEN, SANNINGEN OCH LIVET
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T